• Rene Trapper - Gratis befaring og gode priser
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -

Trappevask i Oslo

Rene Trapper AS har siden oppstarten i 2004 spesialisert seg på trappevask og renhold for sameier og borettslag.

Per i dag utfører vi trappevasken for svært mange sameier og borettslag i Oslo, Asker og Bærum og vasker nå mer enn 7.500 trappeoppganger hver måned som igjen har gjort oss til Norges desidert største trappevask firma.

Vi gjør absolutt alt vi kan for at våre kunder skal være så godt fornøyde som overhodet mulig med det renholdet vi utfører, noe vi stadig får veldig gode tilbakemeldinger på at vi gjør. Vi fikk inn våre aller første kunder i 2004, og samtlige av våre kunder som vi fikk inn det første året har vi fortsatt som kunder den dag i dag så det er veldig gledelig.

Vi i Rene Trapper AS har også en jevn pågang av nye sameier og borettslag som ønsker at vi skal utføre renholdet i deres respektive gårder. Vi setter vanligvis i gang to til tre nye sameier og borettslag hver uke. Målet vårt på sikt er å vokse i cirka samme tempo, men vi ønsker ikke å vokse raskere enn dette. Det viktigste for oss er å ha full kontroll til enhver tid og sørge for at vi har tid og overskudd til våre eksisterende kunder. Dette vil alltid være det viktigste for oss.

Vi har også veldig mange godt fornøyde kunder hvorav flere har gitt oss beskjed om at de gjerne stiller opp som referanse kunde hvis noen potensielle kunder ønsker å høre om hvordan vi utfører avtalt renhold, samt bekrefte at vi alltid og uten unntak utfører renholdet til riktig tid.

Rene Trapper AS har per i dag 50 ansatte. Vi forventer å være 55-60 ansatte i løpet av et års tid.

Hvis dere ønsker en gratis og uforpliktende befaring er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon: 452 30 111 eller sende oss en e-mail til: kontakt@renetrapper.no

En befaring tar vanligvis 10-20 minutter og kan utføres på dagtid eller på kveldstid. Om det er flere hos dere som ønsker å være med på befaringen er det bare hyggelig.

Senest dagen etter utført befaring vil dere motta et skriftlig tilbud på trappevasken hos dere.

Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt, og det vil glede oss å høre fra dere!

Kontakt oss

Telefon: 452 30 111
E-post: kontakt@renetrapper.no