• Rene Trapper - Gratis befaring og gode priser
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -

Trappevask i Bærum

Vi i Rene Trapper AS har siden vår oppstart i 2004 spesialisert oss på trappevask og renhold for sameier og borettslag.

I løpet av de siste årene har vi hatt en veldig positiv utvikling og vi vasker nå mer enn 7.500 trappeoppganger hver måned som igjen har gjort oss til Norges desidert største trappevask firma.

Vi fikk inn våre aller første kunder i 2004 og samtlige av kundene vi fikk inn det første året har vi fortsatt som kunder den dag i dag, noe vi er meget glade og stolte av.

Det er alltid veldig hyggelig å få inn nye kunder, men det aller viktigste for oss er å ha tid og overskudd til å ta vare på våre eksisterende kunder noe vi stadig får tilbakemelding på at vi gjør.

Når det gjelder området hvor vi utfører renhold har vi sakte men sikkert utvidet området. Fra vår oppstart i 2004 vasket vi kun innen begrensede områder i Oslo grunnet logistikk og renholdere. I de siste årene har vi utvidet kraftig, så nå vasker vi i Asker og Bærum, samt i hele Oslo fra øst til vest.

Rene Trapper AS har per i dag 50 ansatte. Vi forventer å være 55-60 ansatte i løpet av et års tid.

Hvis dere ønsker en gratis og uforpliktende befaring er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon: 452 30 111 eller sende oss en e-mail til: kontakt@renetrapper.no

En befaring tar vanligvis 10-20 minutter og kan utføres på dagtid eller på kveldstid. Om det er flere hos dere som ønsker å være med på befaringen er det bare hyggelig.

Senest dagen etter utført befaring vil dere motta et skriftlig tilbud på trappevasken hos dere.

Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt, og det vil glede oss å høre fra dere!

Kontakt oss

Telefon: 452 30 111
E-post: kontakt@renetrapper.no