• Rene Trapper - Gratis befaring og gode priser
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -
  • Rene Trapper -

Miljøvennlig

Rene Trapper AS har som mål å være det mest miljøvennlige firmaet i vår bransje. For å få til dette har vi derfor blant annet kjøpt inn to nye Buddy elbiler.

Vi har også inngått avtale på innkjøp av søppelsekker som resirkuleres, samt at vi kun benytter miljøvennlige renholdsprodukter.

Buddy bilene er miljøvennlige, rimelige, enkle å parkere, driftsikre, samt at de har et topp design som vi virkelig liker. De er rett og slett et helt perfekt alternativ for oss når det gjelder bykjøring.

Vi har en meget stor logistikk som innebærer tusenvis av mopper og renholdsutstyr som distribueres hver mnd. Grunnet logistikken har vi derfor behov for en stor bil med mye lagringsplass, så vi valgte en Mitsubishi Outlander til denne jobben. Men så lenge vi ikke har behov for å bringe med oss mye utstyr er det alltid Buddy bilene som benyttes.

Rene Trapper AS har også et stort forbruk av søppelsekker og har derfor inngått et samarbeid med Enviro Pac på innkjøp av søppelsekker som resirkuleres.

Utenom å være miljøvennlige ønsker vi også å være helt i toppsjiktet når det gjelder utvikling og teknologi. Vi har derfor blant annet QR koder (Quick Response Code) på bilene våre, og slik vi forstår var vi også de første i Norge som fikk QR kode på bilene våre.

Dette innebærer at forbipasserende kan "scanne" QR koden med mobiltelefonen sin og vil da bli overført direkte til vårt kampanjetilbud som innebærer at vi vil utføre en gratis hovedrengjøring ved første renholdsdag, uten tillegg i pris.

Vi har også vært så heldige og kommet i kontakt med Sjur Stampe i elbil.no som synes vi hadde en morsom historie å fortelle. Sjur Stampe er en ekte elbil entusiast og synes det var morsomt at vi også var så ivrige og hadde så stor tro på elbiler, så han skrev derfor en hyggelig artikkel om oss. Les mer om dette og andre artikler under «Rene Trapper AS i media».

Rene Trapper AS har kjøpt inn våre elbiler fra Buddy Electric AS på Økern og er svært godt fornøyde med den oppfølgingen og servicen vi har mottatt fra Daglig leder Petter Skram.

For mer informasjon om Buddy Electric AS, www.buddyelectric.no

For mer informasjon om de resirkulerbare søppelsekkene vi kjøper inn fra Enviro Pac, www.enviropac.no

Kontakt oss

Telefon: 452 30 111
E-post: kontakt@renetrapper.no